Gelaatsbehandelingen

 

Nauwkeurige gelaatsverzorgingen met uitstekende resultaten  met de natuurlijke producten van PHYTOMER, de cosmetica uit de zee, bron van leven en schoonheid.

Bij elke gelaatsverzorging word je verwend met een zalige gezichtsmassage. De behandeling begint met een  ontspannende immersiefase, vervolgens wordt de huid geanalyseerd, gereinigd en eventueel een epilatie van wenkbrauwen en bovenlip uitgevoerd. Daarna volgt een dieptereiniging van het gelaat met aansluitend een  ontgiffend algenmasker, vervolgens de gezichtsmassage van zowel aangezicht, nek én schouders. Ten slotte volgen het masker en de afsluitende dag-of nachtcreme.

 

Rapide du Visage: 63€
Verzorgende basisbehandeling aangepast aan het huidtype.

Douceur Marine: 65€
Een zachte voile voor de gevoelige huid. De behandeling verzacht de huid en geeft haar een betere weerstand. De huid is gekalmeerd en gehydrateerd.

Oligopur: 65€
Een zuiverende verzorging die huidimperfecties beperkt, verstopte poriën vrijmaakt en overtollige talg reguleert.

Citadine: 75€
Hydraterende, verfrissende verzorging met personalisatie voor vermoeide huid of niet-egale teint .

Hydra-Blue: 75€
Hydraterende gelaatsverzorging voor een stralende en gehydrateerde huid.

Hydra-Original: 80€
Een intens hydratatiebad voor de normale tot droge huid. Dankzij een zachte, hydraterende brume exfoliatie en een romig masker op basis van het nori zeewier met een zeer uitzonderlijk hoge hydraterende eigenschap, wordt de huid opnieuw comfortabel en stralend, ze is opgevuld en ontspannen

Oligoforce Lumière: 85€
Een moderne verzorging met dubbele dieptereiniging om de teint te verlichten, vlekken te vervagen en rimpels glad te strijken, kortom om de huid opnieuw te doen stralen.

Révélation Lumière: 85€

Verzorging voor een stralende en effen huid. Een onmiddellijke oppepper en verhelderende verzorging die de huid weer glans geeft en pigmentvlekjes vervaagt.

Intention Jeunesse: 85€
Een anti-age verzorging die de huid glad maakt, rimpels zichtbaar corrigeert en de huid verstevigt.

Soin Pionnier de jeunesse (incl.relax dos): 110€
Een relaxerende anti-age verzorging met specifieke gezichtmodelage, die de huid gladmaakt, verzacht en verstevigt. De rimpels zijn zichtbaar gecorrigeerd en de huid straalt terug.

Perfect Regard ( oogverzorging): 45€

Gladmakende, verfrissende verzorging voor de ogen aanvullend bij alle gelaatsverzorgingen. Incl. manuele massage en drainage van oogcontouren met penselen en 2 oogmaskers voor een verjongende éclat.    

Relax Dos: 20€
Aanvullende, relaxerende rugbehandeling met massage en algenpakking die van elke gezichtsbehandeling een ware spa-ervaring maakt.

 

Verven wimpers/wenkbbrauwen: 13€

 

Schoonheidsverzorging Jill - Oude Baan 231 - 2990 Gooreind - tel : 0496170056 - info@schoonheidsverzorging-jill.be

a Caval Design creation © 2012-2019 all rights reserved